Dasar Privasi ini menerangkan penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengujung melalui web Balai Seni Negara di www.artgallery.gov.my

Maklumat Yang dikumpul

Tiada maklumat peribadi dikumpul semasa pengunjung melayari www.artgallery.gov.my kecuali maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung melalui borang pendaftaran online yang dilindungi dalam laman web ini. Maklumat ini mungkin akan digunakan oleh Balai Seni Negara/Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya Malaysia serta agensi yang lain untuk membantu dalam penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan pertanyaan atau aduan yang memerlukan maklum balas dan agensi-agensi lain.

Pautan

Walaupun www.artgallery.gov.my mempunyai pautan dengan laman web Kementerian Pelancongan Seni dan Budaya Malaysia dan agensi-agensi lain, dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web agensi lain yang dilayari.

Fail Log

Bagi tujuan meningkatkan tahap keselamatan dan kecekapan laman web Balai Seni Negara, maklumat umum pengungjung seperti jenis browser, nama domain, nama Negara dan lain-lain maklumat akan digunakan dalam pengumpulan dan penganalisaan maklumat demografi dan halaman-halaman yang sering dikunjungi oleh pelanggan. Walaubagaimana pun ianya tidak melibatkan privasi individu.

Cookies

Pada masa ini, cookies tidak digunakan. Walaubagaimana pun ianya mungkin akan digunakan pada masa akan datang.

Pindaan Dasar

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini dalam halaman ini.

Pertanyaan atau Aduan

Sebarang pertanyaan atau aduan mengenai dasar privasi www.artgallery.gov.my bolehlah menghubungi kami malalui webmaster1@artgallery.gov.my.

Maklumbalas

Kami amat mengalu-alukan maklum balas dari pengunjung.